Finansiering Städmaskiner

Hem 9 Finansiering Städmaskiner

På American Cleaning Machines samarbetar vi med seriösa och pålitliga partners när du ska finansiera din städmaskin hos oss. Via Release Finans kan du leasa alla våra städ- och skurmaskiner. Våra partners har en stor erfarenhet och en stark förmåga att tillhandahålla lösningar för företagsfinansiering, vilket garanterar att vi kan erbjuda dig den bästa möjliga finansieringslösningen för dina behov.

 

  • Enkelt att budgetera. Leasing gör budgeteringen enklare för leasingtagaren, eftersom de i förväg känner till avgiften för hela avtalstiden och att finansieringen är tryggad under hela leasingperioden.
  • Binder inte kapital. Leasing är en smart och lättillgänglig lösning för företag som vill anskaffa utrustning utan att binda upp sitt kapital eller använda sin bankmässiga säkerhet. Genom leasing blir företagets kreditutrymme inte belastade, vilket ger dem möjlighet att använda det för andra affärsbehov.
  • Avdragsgill. Leasingavgiften är skatteavdragsgill, vilket innebär att den dras som en kostnad från företagets resultaträkning. Leasingperioden påverkar endast resultaträkningen och utrustningen tas inte upp som en tillgång i företagets balansräkning.
  • Flexibelt. Den leasade utrustningen utgör säkerheten för finansieringen och ofta krävs inte några kompletterande säkerheter. Leasingtiden, och därmed kostnaden, anpassas bland annat till utrustningens ekonomiska livslängd, vanligen är leasingtiden 36-72 månader och vi finansierar både nya och begagnade objekt. Ni kan alltid byta utrustning eller göra tillägg.
  • Snabbt. Behandlingen av ansökan går fort, ibland kan du ha utrustningen på plats samma dag som du lägger din beställning!