Städmaskiner

Hem 9 Städmaskiner

Vi är specialiserade inom försäljning, service och reparation av industriella städmaskiner över hela Norden. Vårt omfattande sortiment med över 200 olika städmaskiner inkluderar polermaskiner, golvvårdsmaskiner, dammsugare, industriella dammsugare, sopmaskiner, skurmaskiner, mattvårdsmaskiner och moppmopeder.

Visar 1–12 av 142 resultat

Med vårt stora produktsortiment och vår expertis kommer vi att säkerställa att du hittar exakt rätt städmaskin som tillgodoser alla dina behov och önskemål. Vi har också ett komplett sortiment av reservdelar, verktyg och tillbehör för alla våra städmaskiner.

Faktum är att vi på American Cleaning Machines har totalt 120 anställda medarbetare i Sverige och över 30 års erfarenhet inom branschen. Lägg därtill att vi tillhandahåller ett omfattande produktsortiment med över 200 olika modeller av städmaskiner.

Sammanfattningsvis är vår övertygelse stor att vi kan erbjuda er verksamhet den mest optimala lösningen för alla era städbehov. Vi erbjuder även 5 års garanti och rikstäckande service på alla våra städmaskiner, samt kostnadsfri leverans och utbildning på plats.

Om du har några frågor om våra städmaskiner, ring gärna till oss på telefonnummer 08-35 72 20.

Handla tryggt! American Cleanings prisvärda städmaskiner innebär hög kvalitet och driftsäkerhet samt inte mindre än 5 års garanti på våra över 200 modeller av golv- och mattvårdsmaskiner.