Städmaskiner Södertälje

Hem 9 Städmaskiner 9 Städmaskiner Södertälje

American Cleaning Machines breda utbud med över 200 modeller av industriella städmaskiner är tillgängliga för både försäljning och uthyrning / leasing i Södertälje med omnejd. Vi erbjuder de absolut bästa städmaskinerna inom branschen vilket innebär att ni kan tryggt lita på att vi har städmaskiner för alla olika slags golvrengöringsbehov. Varmt välkommen att utforska vårt urval av högeffektiva skurmaskiner, sopmaskiner, singelskurmaskiner, golvvårdsmaskiner, polermaskiner / golvpoleringsmaskiner, mattvårdsmaskiner, grovdammsugare (industridammsugare) och moppmopeder. 

Om du inte är säker på vilken städmaskin som är rätt för just er verksamhet så hjälper vi gärna till. Du kan vara helt lugn, vårt stora sortiment av industriella städmaskiner bokstavligen säkerställer att vi har rätt maskin för er verksamhet i Södertälje.

Varför American Cleaning Machines?

  • 5 års produktgaranti, samt kostnadsfria service och reparationstjänster. Samtliga service- och reparationstjänster utförs helt kostnadsfritt de första 5 åren för alla våra kunder i Södertälje. Om något fel uppstår med er städmaskin inom denna period så behöver ni bara kontakta oss så löser vi det snabbt och effektivt. Vid garantiperiodens utgång så kan du vid behov fortsättningsvis anlita våra experter på mycket förmånliga serviceavtal.

 

  • Fullt utbildade servicetekniker. Samtliga servicetekniker hos American Cleaning Machines måste klara vår interna certifiering innan de skickas ut i fält. Detta garanterar att vi alltid kan hålla bästa möjliga servicenivå till alla våra kunder.

 

  • Kostnadsfri utbildning när du köper eller hyr / leasar städmaskiner i Södertälje. Så snart som ni är kunder hos oss så kommer en av våra erfarna servicetekniker att besöka er verksamhet för att visa er hur städmaskinerna fungerar. Efter denna utbildning så kommer ni veta exakt hur ni kan hålla golven rena på samma gång som ni sparar en massa tid i jämförelse med traditionell golvrengöring.

 

  • Över 30 års erfarenhet inom uthyrning / leasing, försäljning och service av städmaskiner i Södertälje med omnejd. Ända sedan i början av 90-talet har vi salufört och hyrt ut / leasing industriella städmaskiner i Södertälje.

 

  • 120 anställda medarbetare och 1000-tals nöjda kunder på risknivå. Detta i sig självt är ett starkt kvitto på att vi levererar städmaskiner och servicetjänster som ligger på absolut högsta nivå inom branschen.