Städmaskiner Malmö

Hem 9 Städmaskiner 9 Städmaskiner Malmö

Varmt välkommen till American Cleaning Machines, ett ledande företag inom service, reparationer, försäljning & uthyrning / leasing av städmaskiner i Malmö med omnejd. Faktum är att vi är rikstäckande och tillhandahåller försäljning, leasing, reparationer och service av industriella städmaskiner över hela Sverige.

Visar 1–12 av 142 resultat

Som distributörer för alla de ledande tillverkarnas städmaskiner och med över 30 års erfarenhet inom branschen kan du känna dig fullkomligt trygg med att vi erbjuder såväl produkter och tjänster som kundservice på absolut högsta nivå.

I vårt sortiment som inkluderar över 200 olika modeller av städmaskiner kan du hitta allt från högeffektiva singelskurmaskiner, golvvårdsmaskiner, sopmaskiner och mattvårdsmaskiner till grovdammsugare / industridammsugare, golvpoleringmaskiner / polermaskiner, moppmopeder och skurmaskiner.

Vi strävar alltid efter att tillhandahålla en snabb och effektiv service då vi förstår hur viktigt det är för ditt företag att alltid ha en fullt fungerande och pålitlig rengöringsutrustning tillgänglig. Som företag är vi väldigt stolta över alla våra fantastiska kunder i Malmö och vi är alltid redo att erbjuda bästa möjliga support vid varje tillfälle som ges.

Det enda du behöver göra är att kontakta oss och därefter kan vi presentera ett förmånligt helhetserbjudande för såväl köp som uthyrning / hyrköp av städmaskiner i Malmö som kommer täcka alla dina städbehov. Oavsett om ditt ärende gäller frågor om våra städmaskiner, teknisk rådgivning eller skadad utrustning kommer en av våra vänliga medarbetare att hantera ditt ärende så snabbt som möjligt.

Och kom ihåg, som kund hos American Cleaning Machines får du alltid 5 års produktgaranti, rikstäckande service och utbildning på plats.

Har du några frågor om köp eller uthyrning / leasing av städmaskiner i Malmö med omnejd? Ring oss gärna nu på 08-35 72 20, eller alternativt kontakta oss via mejl på kundservice@acmab.se.

Handla tryggt! American Cleanings prisvärda städmaskiner innebär hög kvalitet och driftsäkerhet samt inte mindre än 5 års garanti på våra över 200 modeller av golv- och mattvårdsmaskiner.