Städmaskiner Uppsala

Hem 9 Städmaskiner 9 Städmaskiner Uppsala

American Cleaning Machines gör det enkelt och prisvärt att köpa eller hyra / leasa städmaskiner i Uppsala med omnejd. Vi kan erbjuda dig markanta besparingar på premiummärkta städmaskiner och allt backas upp av vår förmånliga 5 års garanti, rikstäckande service och över 120 anställda medarbetare.

Visar 1–12 av 142 resultat

Varför bör du överväga American Cleaning Machines?

 • Vi är sanna specialister med över 30 års erfarenhet inom försäljning, uthyrning / leasing, service och reparationer av industriella städmaskiner i Uppsala.

   

 • Med vår professionella kundsupport i åtanke, samt vårt expertteam som utför rikstäckande service har du en pålitlig helhetslösning för alla dina behov av städmaskiner när du väljer oss.

   

 • Vi erbjuder över 200 olika modeller av städmaskiner vilket innebär att vi med största sannolikhet kan erbjuda dig de perfekta städmaskinerna för just din verksamhet.

   

 • Vi erbjuder alltid 5 års produktgaranti, rikstäckande service och förstklassig kundsupport med totalt 120 anställda medarbetare i Sverige.

   

 • På nuvarande tidpunkt har American Cleaning Machines tusentals nöjda kunder i Sverige, och våra städmaskiner är redan i drift hos mängder av både mindre och större företag i Uppsalaområdet.

Faktum är att American Cleaning Machines har varit verksamma i Uppsala ända sedan i början av 90-talet. Vi har otvivelaktigt både erfarenheten och resurserna att assistera er verksamhet på bästa möjliga sätt, oavsett verksamhetens omfattning.

Som distributörer av städmaskiner från flertalet ledande varumärken är vi inte bundna till endast en leverantör. Detta i sin tur innebär att vi kan säkerställa att du får den absolut bästa städmaskinen för din specifika verksamhet.

Varmt välkommen att utforska vårt produktsortiment av skurmaskiner, sopmaskiner, mattvårdsmaskiner, singelskurmaskiner, golvvårdsmaskiner, golvpoleringsmaskiner (polermaskiner för golv), dammsugare och grovdammsugare / industridammsugare. Samtliga städmaskiner levereras kompletta och är färdiga för användning så snart som de anländer till din leveransadress i Uppsala.

Sammanfattningsvis, om du letar efter en pålitlig aktör som både reparerar, servar, säljer och leasar städmaskiner i Uppsala – och som förmodligen även ger dig mest värde för dina pengar så har du definitivt hittat rätt företag i oss på American Cleaning Machines.

Vi välkomnar dig att ta kontakt med oss om du letar efter ett förmånligt erbjudande inom köp eller uthyrning / leasing av städmaskiner i Uppsala.

Handla tryggt! American Cleanings prisvärda städmaskiner innebär hög kvalitet och driftsäkerhet samt inte mindre än 5 års garanti på våra över 200 modeller av golv- och mattvårdsmaskiner.