Städmaskiner Sundsvall

Hem 9 Städmaskiner 9 Städmaskiner Sundsvall

Letar du efter en bra deal för industriella städmaskiner i Sundsvall? Varmt välkommen att utforska vad vi på American Cleaning Machines kan erbjuda er verksamhet! I över 30 år så har vi specialiserat oss inom försäljning, uthyrning / leasing och service av industriella städmaskiner i Sundsvall med omnejd. För att möta alla våra kunders olika behov på bästa sätt så tillhandahåller vi totalt över 200 olika modeller av olika slags städmaskiner. Vårt sortiment inkluderar allt från mattvårdsmaskiner, sopmaskiner, moppmopeder, polermaskiner / golvpoleringsmaskiner, golvvårdsmaskiner och singelskurmaskiner till industridammsugare / grovdammsugare och skurmaskiner.

Fler avgörande fördelar med American Cleaning Machines:

  • Rikstäckande service för alla städmaskiner som vi säljer och hyr ut / leasar.
  • Kostnadsfri utbildning på plats för alla våra kunder. 
  • Auktoriserade för att tillhandahålla garantireparationer för alla städmaskiner i vårt sortiment.  
  • 5-års garanti på alla städmaskiner som vi säljer och hyr ut / leasar i Sundsvall.

Med över 120 anställda i Sverige och som ett av de absolut största och äldsta företagen inom städmaskiner i Sundsvall med omnejd kan du alltid förvänta dig snabb och professionell service från oss på American Cleaning Machines. Varmt välkommen till oss!

Handla tryggt! American Cleanings prisvärda städmaskiner innebär hög kvalitet och driftsäkerhet samt inte mindre än 5 års garanti på våra över 200 modeller av golv- och mattvårdsmaskiner.