Städmaskiner Norrköping

Hem 9 Städmaskiner 9 Städmaskiner Norrköping

American Cleaning Machines etablerades redan i början av 90-talet och har med tiden utvecklats till att bli en av de största och mest erfarna företagen inom reparationer, service, försäljning & uthyrning / leasing av städmaskiner i Norrköping. Vi erbjuder ett stort sortiment med över 200 olika modeller av industriella städmaskiner samt tjänster som är speciellt utformade för att täcka alla dina golvvårds- och städbehov.

Vi tillhandahåller allt från högkvalitativa mattvårdsmaskiner, sopmaskiner och skurmaskiner till grovdammsugare / industridammsugare, polermaskiner (golvpoleringsmaskiner), moppmopeder, singelskurmaskiner och golvvårdsmaskiner. Allt detta i kombination med att vi även erbjuder 5-års produktgaranti och rikstäckande eftermarknadsservice innebär att du gör ett mycket klokt val om du väljer att köpa eller hyra / hyrköpa städmaskiner från oss. 

Sanningen är ofta väldigt gammal och enkel – de företag som överlever längst har vanligtvis gjort det av en mycket god anledning. Med över 30 års erfarenhet inom service, försäljning & uthyrning / leasing av städmaskiner i Norrköping har vi stor förståelse för de varierande behoven som finns inom branschen.

Detta i sin tur innebär att vi kan erbjuda produkter och tjänster som samspelar exakt med våra kunders olika behov och önskemål. Vi ser fram emot att få presentera hur våra högkvalitativa och kostnadseffektiva städmaskiner kan hålla golven skinande rena på just ditt företag.

För mer information om våra städmaskiner i Norrköping, varmt välkommen att kontakta oss.