Städmaskiner Trollhättan

Hem 9 Städmaskiner 9 Städmaskiner Trollhättan

Om vi kan visa er ett sätt där ni kan rengöra era golv betydligt snabbare och bättre skulle ni vara intresserade då? Faktum är att med städmaskiner från American Cleaning Machines för er verksamhet i Trollhättan är golvrengöring en enkel uppgift. På nuvarande tidpunkt erbjuder vi över 200 modeller av olika slags städmaskiner som vi säljer och hyr ut / leasing i Trollhättan.

Varför städmaskiner från American Cleaning Machines?

  • Ledande aktör inom städmaskiner i Trollhättan med omnejd. American Cleaning Machines har bedrivit sin verksamhet ända sedan i början av 90-talet och har sedan dess vuxit till att bli en av de största aktörerna inom industriella städmaskiner på den svenska marknaden. Idag förfogar vi över 120 anställda medarbetare och 1000-tals kunder som är utspridda från Sundsvall i norr till Trelleborg i söder.

     

  • Trollhättans bästa sortiment av städmaskiner för professionellt bruk. Vi tillhandahåller över 200 modeller av högeffektiva städmaskiner som vi säljer och hyr ut / leasing i Trollhättan och i närliggande områden. Välj och vraka från vårt sortiment av sopmaskiner, skurmaskiner, singelskurmaskiner, golvvårdsmaskiner, grovdammsugare / industridammsugare, moppmopeder, mattvårdsmaskiner och polermaskiner / golvpoleringsmaskiner. Hos oss kommer ni med största sannolikhet att hitta städmaskiner som passar perfekt för ert företag i Trollhättan.

     

  • Fullservicepartner och 5-års garanti. Vi erbjuder helt kostnadsfria reparations- och servicetjänster i 5 år från och med det datumet som ni blir kunder hos oss. Efter denna period så kan ni fortsättningsvis ta del av våra förmånliga servicetjänster. Oavsett om ni exempelvis behöver support, service, reparationer eller reservdelar så kan ni vända er till oss då vi tillhandahåller en helhetslösning för alla våra kunder.

     

  • Kostnadsfri leverans & utbildning. Så snart som ni har beställt en städmaskin av oss kommer vi att starta processen med att leverera en städmaskin till er utvalda adress i Trollhättan. När städmaskinen är på plats hos er kommer en av våra erfarna medarbetare att anordna en utbildning i hur man använder maskinen.

Varför Städmaskiner för er verksamhet i Trollhättan?

I generationer har mängder av städare kämpat med en vanlig dammsugare, mopp och en hink med vatten och rengöringsmedel. Dessa uråldriga verktyg har varit direkt ansvariga för förlorad produktivitet, dålig arbetsmoral och det värsta av allt är att de inte städar tillräckligt bra. Faktum är att den enda gången som en mopp är riktigt ren är när den är helt ny. När den väl har använts sprider den bara smuts och bakterier.

Moderna städmaskiner rengör både bättre och snabbare vilket resulterar i en renare och hälsosammare miljö på samma gång som ni sparar en massa tid. Vi välkomnar er att ta kontakt med oss gällande alla era behov inom golvrengöringsmaskiner och städmaskiner i Trollhättan.