Städmaskiner Västerås

Hem 9 Städmaskiner 9 Städmaskiner Västerås

Om du söker ett företag som tillhandahåller högkvalitativa och kostnadseffektiva städmaskiner i Västerås med omnejd kan vi hjälpa dig. Med över 30 års erfarenhet inom branschen och 120 medarbetare i Sverige är du i tryggt sällskap när du väljer oss. Det är enkelt att både köpa eller hyra / leasa städmaskiner i Västerås av oss. Kontakta gärna oss på 08-35 72 20 så hjälper vi dig med en lösning som är perfekt anpassad för din verksamhet.

Visar 1–12 av 142 resultat

Vi på American Cleaning Machines strävar alltid efter att leverera både städmaskiner och servicetjänster i absolut toppklass då vi är måna om att våra kunder är riktigt nöjda och vi gärna vill ha en långsiktig kundrelation. Sedan tidigt 90-tal har vi försett åtskilliga företag i Västerås med städmaskiner och välkomnar gärna flera kunder till oss.

Låt oss visa er hur ni snabbt och enkelt kan få era företagsgolv skinande rena samtidigt som ni sparar en massa tid med hjälp av våra högeffektiva städmaskiner. I korthet, våra städmaskiner i kombination med våra servicetjänster innebär att ni kommer att ha en helhetslösning för alla era städbehov.

Här följer några avgörande fördelar med American Cleaning Machines:

  • Rikstäckande verksamhet och service med totalt 120 anställda medarbetare.

     

  • Vi erbjuder över 200 olika modeller av städmaskiner till mycket bra priser och på förmånliga serviceavtal. I vårt sortiment kommer du att hitta sopmaskiner, skurmaskiner, singelskurmaskiner, golvvårdsmaskiner, mattvårdsmaskiner, polermaskiner / golvpoleringsmaskiner, industridammsugare och moppmopeder.

     

  • 5-års produktgaranti på alla städmaskiner som vi säljer.

     

  • Över 30 års historia inom försäljning, service, reparationer och uthyrning / leasing av städmaskiner i Västerås med omnejd.

Om du söker en erfaren expert inom leasing, försäljning och service av städmaskiner i Västerås som också ger dig maximalt värde för dina pengar bör du definitivt överväga oss på American Cleaning Machines.

Handla tryggt! American Cleanings prisvärda städmaskiner innebär hög kvalitet och driftsäkerhet samt inte mindre än 5 års garanti på våra över 200 modeller av golv- och mattvårdsmaskiner.