Städmaskiner Växjö

Hem 9 Städmaskiner 9 Städmaskiner Växjö

Köp eller leasa / hyrköp städmaskiner i Växjö och gör ett professionellt intryck för era kunder samtidigt som ni sparar en massa tid i jämförelse med traditionell golvrengöring. Våra industriella städmaskiner utför flertalet golvrengöringsjobb snabbt och enkelt, inklusive damning, moppning och torkning. Vårt breda urval med över 200 olika modeller av golvrengöringsmaskiner är tillgängliga för alla verksamheter i eller nära Växjö-området. Här nedanför kan du enkelt se vilka städmaskiner som finns tillgängliga i vårt sortiment. Kontakta gärna oss för mer information eller för att boka in en leverans eller upphämtning av städmaskiner för er verksamhet i Växjö.

Varför bör du överväga American Cleaning Machines?

 • Det största och bästa sortimentet av städ- och golvrengöringsmaskiner i Växjö. Vi samarbetar uteslutande med de bästa tillverkarna av städmaskiner på den svenska marknaden. Detta säkerställer bästa möjliga kvalitet och att vi kan erbjuda alla olika slags städmaskiner såsom; singelskurmaskiner, golvvårdsmaskiner, mattvårdsmaskiner, sopmaskiner, polermaskiner / golvpoleringsmaskiner, skurmaskiner, moppmopeder, grovdammsugare och industridammsugare.

   

 • 5 års produktgaranti på alla städmaskiner i Växjö. Alla våra kunder erbjuds kostnadsfria service- och reparationstjänster de första fem åren som de är kunder hos oss.

   

 • Bästa möjliga servicenivå. Vi förstår värdet av att alltid ha en expert nära till hands. Om någon städmaskin går sönder så behöver ni bara kontakta oss så kommer vi att hantera ert ärende omgående.

   

 • 1000-tals nöjda kunder i Sverige och över 30 års historia inom golvrengöringsmaskiner och städmaskiner i Växjö med omnejd. American Cleaning Machines har varit verksamma sedan i början på 90-talet inom försäljning och uthyrning / leasing av industriella städmaskiner i Växjö. Med över 120 anställda medarbetare i Sverige och 1000-tals kunder är vi ett tryggt val för alla verksamheter som vill hitta en tids- och kostnadseffektiv lösning för golvrengöring.

   

 • Kostnadsfri leverans och utbildning. Vi levererar städmaskinen direkt till er angivna adress i Växjö och genomför sedan en snabbkurs för er hur man använder maskinen. Ni behöver inte oroa er, städmaskinerna är mycket användarvänliga och efter utbildningen så kommer ni att veta exakt hur maskinen fungerar.

Om du inte är säker på vilken städmaskin som är rätt för er specifika verksamhet i Växjö, kontakta gärna oss. Vi ser fram emot att få presentera en optimal städmaskinslösning för er.