Städmaskiner Lund

Hem 9 Städmaskiner 9 Städmaskiner Lund

Med över 30 års erfarenhet inom branschen och med en väletablerad verksamhet i Lund så välkomnar vi på American Cleaning Machines fler aktörer att se över vårt förmånliga erbjudande inom industriella städmaskiner. Vi tillhandahåller ett omfattande urval med över 200 olika slags modeller av städmaskiner för både försäljning och uthyrning / leasing i Lund och närliggande områden. Våra städmaskiner håller absolut högsta kvalitet inom branschen och kommer hjälpa er att hålla golven skinande rena samtidigt som ni kommer att effektivisera golvrengöringen och därmed spara en massa tid.

Visar 1–12 av 142 resultat

Som kund hos American Cleaning Machines får du ta del av de följande fördelarna:

 • Ett omfattande produktsortiment med över 200 olika modeller av städmaskiner. Hos oss kan du både köpa och hyra / leasa olika slags städmaskiner som; sopmaskiner, skurmaskiner, singelskurmaskiner, golvvårdsmaskiner, golvpoleringsmaskiner (polermaskiner), mattvårdsmaskiner, moppmopeder, dammsugare och grovdammsugare (industridammsugare).

   

 • Garantireparationer, service och kostnadsfri utbildning på plats när du köper eller leasar städmaskiner i Lund. Vi kommer att besöka ert företag och visa er exakt hur städmaskinerna fungerar. Om något oförväntat fel inträffar med er städmaskin så behöver ni bara kontakta oss så skickar vi ut en erfaren tekniker omgående för att reparera maskinen.

   

 • 5-års garanti på alla städmaskiner. Som kund hos oss så får ni alltid fem års produktgaranti på samtliga städmaskiner. Efter garantitidens utgång så tillhandahåller vi även professionella reparations- och servicetjänster till mycket bra priser.

   

 • Mer än 30 års erfarenhet inom uthyrning / hyrköp och försäljning av städmaskiner. American Cleaning Machines startade sin verksamhet i början av 90-talet. Detta i sin tur innebär att vi är ett av de äldsta företagen inom vår bransch med över 30 års erfarenhet inom försäljning, service och reparationer av städmaskiner i Lund med omnejd.

   

 • En ledande aktör på risknivå – Med tusentals kunder som är utspridda på olika orter runt om i Sverige så är vi på American Cleaning Machines absolut ett ledande företag inom industriella städmaskiner på den svenska marknaden. Detta i sig självt är en stor trygghetsfaktor för alla våra kunder.

Om du har några frågor om våra tjänster eller om vårt sortiment av städmaskiner i Lund, kontakta gärna oss. Våra vänliga medarbetare är alltid redo att hjälpa till.

 

Handla tryggt! American Cleanings prisvärda städmaskiner innebär hög kvalitet och driftsäkerhet samt inte mindre än 5 års garanti på våra över 200 modeller av golv- och mattvårdsmaskiner.