Städmaskiner Linköping

Hem 9 Städmaskiner 9 Städmaskiner Linköping

American Cleaning Machines är fullt dedikerade att tillhandahålla de bästa städmaskinerna för försäljning och uthyrning / leasing för alla våra kunder i Linköping med omnejd. Vårt omfattande sortiment med totalt över 200 olika modeller av städmaskiner är noga utvalt på grund av dess tillförlitlighet och höga kvalitet. Vi erbjuder allt från sopmaskiner, skurmaskiner och moppmopeder till singelskurmaskiner, golvvårdsmaskiner, polermaskiner / golvpoleringsmaskiner, mattvårdsmaskiner och industridammsugare till mycket konkurrenskraftiga priser.

Visar 1–12 av 142 resultat

Med totalt över 120 anställda medarbetare i Sverige och då vi även erbjuder rikstäckande service för alla våra kunder kan vi garantera dig att du får såväl städmaskiner och maskinservice som kundsupport i absolut toppklass när du väljer oss.

Vår erfarna servicepersonal kommer att visa er exakt hur man använder städmaskinerna. Och i det osannolika fallet att en städmaskin drabbas av några fel eller störningar i dess prestanda, kommer vi omgående att skicka ut en servicetekniker för att åtgärda problemet.

Med över 30 års erfarenhet inom service, försäljning, reparationer och uthyrning / hyrköp av städmaskiner i Linköping kan du känna dig trygg med att välja oss. Våra vänliga medarbetare är alltid redo att erbjuda expertrådgivning och svara på alla frågor som ni eventuellt har.

Handla tryggt! American Cleanings prisvärda städmaskiner innebär hög kvalitet och driftsäkerhet samt inte mindre än 5 års garanti på våra över 200 modeller av golv- och mattvårdsmaskiner.