Städmaskiner Gävle

Hem 9 Städmaskiner 9 Städmaskiner Gävle

Varmt välkommen att kontakta oss på American Cleaning Machines på 08-35 72 20 för att lära dig mer om de bästa industriella städmaskinerna i Gävle med omnejd. Vi saluför över 200 olika modeller till mycket bra priser och du kan även hyra / hyrköpa städmaskiner i Gävle av oss. Oavsett om du letar efter singelskurmaskiner, golvvårdsmaskiner, mattvårdsmaskiner, skurmaskiner, polermaskiner / golvpoleringsmaskiner, grovdammsugare / industridammsugare, sopmaskiner eller moppmopeder kan du hitta det hos oss.

Visar 1–12 av 142 resultat

Varför Städmaskiner?

Genom att investera i städmaskiner får ert företag en snabbare och mer effektiv rengöringslösning. Detta i sin tur resulterar i att ni sparar mycket tid då ni exempelvis kan rengöra mattor och golvytor betydligt snabbare än tidigare.

Varför American Cleaning Machines?

  • 120 anställda medarbetare och över 30 års erfarenhet inom branschen. 
  • Kundnöjdhet – många nöjda kunder i Gävle som kan gå i god för våra städmaskiner och servicetjänster.  
  • Vi erbjuder alltid 5 års produktgaranti på alla städmaskiner vi säljer.  
  • Komplett sortiment av reservdelar och tillbehör för alla städmaskiner som vi säljer. 
  • Rikstäckande support, utbildning på plats och förmånliga serviceavtal.
  • Uthyrning / leasing av städmaskiner – hyr / leasa en städmaskin i Gävle av oss på förmånliga leasingavtal.

Jämför oss gärna med andra aktörer i Gävle

Att tillhandahålla det bästa sortiment inom städmaskiner och branschledande support är vår högsta prioritet. Om du tror att det finns en annan aktör som har ett bättre erbjudande inom försäljning och uthyrning / leasing av städmaskiner i Gävle än American Cleaning Machines vill vi gärna att du berättar det för oss. Vi känner oss trygga med att vi kan presentera en helhetslösning som överträffar deras erbjudande.

Handla tryggt! American Cleanings prisvärda städmaskiner innebär hög kvalitet och driftsäkerhet samt inte mindre än 5 års garanti på våra över 200 modeller av golv- och mattvårdsmaskiner.