Städmaskiner Skövde

Hem 9 Städmaskiner 9 Städmaskiner Skövde

Ekonomiskt, praktiskt och effektivt för golvrengöring. Överväg att köpa eller hyra / hyrköp en industriell städmaskin i Skövde för att underlätta och effektivisera er golvrengöring samtidigt som ni sparar en massa tid. Som Skövde´s ledande företag inom försäljning och uthyrning / leasing av industriella städmaskiner så strävar vi alltid efter att tillhandahålla det absolut bästa för våra kunder gällande vårt produktutbud och helhetskoncept. Vårt urval av städ- och golvrengöringsmaskiner i Skövde inkluderar över 200 olika slags modeller; golvvårdsmaskiner, singelskurmaskiner, skurmaskiner, polermaskiner / golvpoleringsmaskiner, mattvårdsmaskiner, moppmopeder, sopmaskiner och industridammsugare / grovdammsugare. 

När ni anlitar oss på American Cleaning Machines som er fullservicepartner för industriella städmaskiner i Skövde så kan ni dra nytta av de följande fördelarna:

  • Vi saluför och hyr ut / leasing 200 olika slags modeller av golvrengöringsmaskiner i Skövde. Oavsett ert företags specifika behov, så har vi en städmaskin som kommer att förbättra och underlätta er golvrengöring..

     

  • 5-års reparations- och servicegaranti på alla städmaskiner i Skövde. Vi servar och reparerar samtliga städmaskiner helt kostnadsfritt i 5 år från och med ert startdatum.

     

  • Kostnadsfri leverans och utbildning. Ni kan välja själva om ni vill komma och hämta städmaskinen hos oss eller om vi ska leverera den direkt till er angivna adress i Skövde. Kort därefter kommer en av våra erfarna medarbetare visa er exakt hur städmaskinen fungerar. 

     

  • En helhetslösning för alla era städmaskinsbehov. Som kunder hos oss så har ni en fullservicepartner som hjälper er med service, reparationer, reservdelar och expertråd.

American Cleaning Machines har det största urvalet av städmaskiner för professionellt bruk i Skövde med omnejd. Med över 30 års branscherfarenhet, 120 anställda medarbetare och 1000-tals nöjda kunder i Sverige så är vi övertygade om att vi kommer att leva upp till era förväntningar. Varmt välkommen att ta kontakt med oss!

Handla tryggt! American Cleanings prisvärda städmaskiner innebär hög kvalitet och driftsäkerhet samt inte mindre än 5 års garanti på våra över 200 modeller av golv- och mattvårdsmaskiner.