Städmaskiner Eskilstuna

Hem 9 Städmaskiner 9 Städmaskiner Eskilstuna

Söker du industriella städmaskiner i Eskilstuna? Leasa eller köp städmaskiner snabbt och enkelt av oss. American Cleaning Machines är en av Sveriges största distributörer av högeffektiva städmaskiner för professionellt bruk. Vårt produktsortiment omfattar över 200 olika modeller såsom sopmaskiner, mattvårds- och golvvårdsmaskiner, singelskurmaskiner, skurmaskiner, polermaskiner / golvpoleringsmaskiner, industridammsugare / grovdammsugare och moppmopeder.

Med över 30 års branscherfarenhet inom försäljning, reparationer, service och uthyrning / leasing av städmaskiner i Eskilstuna har vi definitivt både expertisen och resurserna att assistera er verksamhet på bästa sätt.

Rikstäckande verksamhet och service

American Cleaning Machines är verksamma över hela Sverige och erbjuder en heltäckande eftermarknadsservice för alla våra kunder. Om något fel skulle uppstå med er städmaskin kommer vi omgående att skicka ut en tekniker för att åtgärda problemet.

Utöver detta erbjuder vi alltid kostnadsfria leveranser och 5 års produktgaranti på alla våra städmaskiner. Oavsett vilken städmaskin du har i åtanke för ditt företag i Eskilstuna med omnejd, är sannolikheten mycket stor att vi kan erbjuda dig en modell som samspelar perfekt med dina önskemål.

Kontakta oss gärna idag på 08-35 72 20 för mer information om våra tjänster eller om du har några frågor om våra industriella städmaskiner i Eskilstuna. Vårt vänliga och erfarna team är alltid tillgängliga och redo för att erbjuda expertrådgivning på våra öppettider.

Handla tryggt! American Cleanings prisvärda städmaskiner innebär hög kvalitet och driftsäkerhet samt inte mindre än 5 års garanti på våra över 200 modeller av golv- och mattvårdsmaskiner.