Städmaskiner Kalmar

Hem 9 Städmaskiner 9 Städmaskiner Kalmar

American Cleaning Machines är en väletablerad fullservicepartner inom golvrengöringsmaskiner och städmaskiner i Kalmar och närliggande områden. När ni blir kunder hos så kommer ni alltid ha golvrengörings- och städmaskiner i absolut toppklass på samma gång som ni har en erfaren expert nära till hands för exempelvis service- och reparationstjänster, samt reservdelar och expertrådgivning. På nuvarande tidpunkt säljer vi och hyr ut / leasing över 200 olika slags modeller av städmaskiner i Kalmar. 

Med över 30 års branscherfarenhet och 1000-tals nöjda kunder från Sundsvall i norr till Trelleborg i söder är vi absolut ett ledande varumärke på den svenska marknaden. Våra städmaskiner ligger på absolut högsta nivå och oavsett era specifika behov så har vi med största sannolikhet en maskin som samspelar perfekt med era behov.

Oavsett om ni letar efter en högeffektiv golvvårdsmaskin, singelskurmaskin, mattvårdsmaskin, sopmaskin, polermaskin, golvpoleringsmaskin, skurmaskin, moppmoped eller grovdammsugare / industridammsugare så kan vi ordna detta till ett mycket svårslaget pris.

Men detta är inte allt, ni kommer också att ha de följande fördelarna när ni blir kunder hos oss:

  • 5-års garanti – kostnadsfria reparations- och servicetjänster i 5 år från ert startdatum.

     

  • Kostnadsfri städmaskinsleverans och utbildning – vi levererar er utvalda städmaskin direkt till er verksamhet och säkerställer att ni får en professionell städmaskinsutbildning från en av våra erfarna medarbetare.

     

  • Ett helhetskoncept för alla era behov inom städmaskiner – vårt löfte till er är att vi säkerställer bästa möjliga kvalitet och support gällande alla delar i processen. Ni kommer att få städmaskiner i absolut toppklass och alltid ha oss på American Cleaning Support nära till hands. Med andra ord, så kommer vi att hjälpa er med alla era behov relaterat till städmaskiner i Kalmar med omnejd.

För mer information om försäljning och uthyrning / leasing av städmaskiner i Kalmar, ta gärna kontakt med oss!

Handla tryggt! American Cleanings prisvärda städmaskiner innebär hög kvalitet och driftsäkerhet samt inte mindre än 5 års garanti på våra över 200 modeller av golv- och mattvårdsmaskiner.