Städmaskiner Göteborg

Hem 9 Städmaskiner 9 Städmaskiner Göteborg

Letar du efter en industriell städmaskin i Göteborg? Varmt välkommen att utforska vårt omfattande sortiment med över 200 olika modeller av sopmaskiner, skurmaskiner, golvvårdsmaskiner, singelskurmaskiner, polermaskiner, golvpoleringsmaskiner, dammsugare, mattvårdsmaskiner, moppmopeder och grovdammsugare / industridammsugare. Oavsett om du vill köpa eller hyra / leasa en städmaskin i Göteborg kan vi hjälpa dig.

Vi har kontor, lager, egen verkstad samt mobila serviceenheter i Göteborg. Boka gärna in ett möte med oss så kan vi visa er hur ni kan effektivisera städningen av era lokaler och spara en massa tid med hjälp av städmaskiner.

Vi garanterar att vi kommer göra vårt absolut bästa för att erbjuda er produkter, tjänster och kundservice i absolut toppklass. Samtliga medarbetare hos oss är välutbildade och alltid redo att erbjuda professionell support vid varje tillfälle som ges.

Med över 120 anställda medarbetare i Sverige samt tusentals nöjda kunder och mer än 30 års erfarenhet inom service, reparationer, försäljning och uthyrning / leasing av städmaskiner i Göteborg är vi otvivelaktigt ett tryggt val. En annan avgörande fördel med oss är vår förmånliga 5-års garanti på samtliga städmaskiner som vi säljer.

Och inte nog med det, om du har en gammal städmaskin som inte används finns det möjlighet att byta in den, oavsett varumärke. Ha även i åtanke att vi erbjuder rikstäckande service samt kostnadsfri leverans och utbildning på plats.

 

Vill du veta mer om vårt förmånliga erbjudande inom försäljning och uthyrning / leasing av städmaskiner i Göteborg?