Städmaskiner Örebro

Hem 9 Städmaskiner 9 Städmaskiner Örebro

Om du letar efter industriella städmaskiner i Örebro, då har du kommit till rätt ställe. Oavsett vilken städmaskin du letar efter är sannolikheten stor att vi redan har den i vårt sortiment. Vår primära målsättning är att alltid ligga steget före våra konkurrenter. Det vill säga att leverera städmaskiner i toppklass, kombinerat med en mycket svårslagen servicenivå. Köp eller leasa städmaskiner i Örebro snabbt och enkelt av oss.

Med 120 anställa medarbetare i Sverige och tusentals nöjda kunder kan vi tryggt påstå att vi både har städmaskiner och servicetjänster på absolut högsta nivå inom branschen. Är American Cleaning Machines det bästa företaget inom städmaskiner i Örebro?

Det finns förmodligen olika uppfattningar om vilket företag som är bäst. Men en sak är i alla fall säker, det är att vi är ett av de absolut största företagen inom försäljning, service, reparationer och uthyrning / leasing av städmaskiner i Örebro.

Hos oss på American Cleaning Machines kan du dra nytta av följande fördelar:

 • Stort sortiment med mer än 200 modeller av städmaskiner i form av sopmaskiner, skurmaskiner, polermaskiner / golvpoleringsmaskiner, mattvårdsmaskiner, golvvårdsmaskiner, singelskurmaskiner, industridammsugare / grovdammsugare och moppmopeder.

   

 • Kostnadsfri leverans, rikstäckande service och utbildning på plats.

   

 • 5 års produktgaranti och förmånliga serviceavtal.

   

 • Pålitligt och stabilt företag – vi har salufört, leasat och servat städmaskiner i Örebro i mer än 30 år och tillhandahåller över 120 anställda medarbetare på riksnivå.

   

 • Vi har mängder av nöjda kunder i Örebro med omnejd av en mycket god anledning. Våra kunder litar på oss och vet att vi alltid är där om de behöver service eller expertrådgivning.

   

 • Helhetskoncept – som kund hos oss på American Cleaning Machines har ditt företag en enkel helhetslösning för er städutrustning. Ni kommer att ha städmaskiner i absolut toppklass och professionella reparations- och servicetjänster vid behov.

Om du har några frågor om våra städmaskiner och servicetjänster är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi besöker gärna ert företag i Örebro och kan då visa er mer detaljerat hur ni kan spara mycket tid genom att investera i högeffektiva städmaskiner från oss på American Cleaning Machines.

Handla tryggt! American Cleanings prisvärda städmaskiner innebär hög kvalitet och driftsäkerhet samt inte mindre än 5 års garanti på våra över 200 modeller av golv- och mattvårdsmaskiner.