Tips för att hålla kontoret rent oavsett golv – Så här gör du

Hem 9 Tips & Råd om städmaskiner och skurmaskiner 9 Tips för att hålla kontoret rent oavsett golv – Så här gör du

Att hålla kontoret rent är viktigt för en bra arbetsmiljö, både utseendemässigt och för hälsan. Damm och annan smuts kan nämligen innehålla bakterier och farliga ämnen som inte är bra att andas in i för stor utsträckning. Vi vet däremot att kontorslokaler kan ha väldigt varierande golv och kräver därför olika sorts rengöring. Att hitta rätt golvvård för just ditt kontor kan därför vara lite klurigt, men vi hjälper dig på vägen. Oavsett om arbetsplatsen har plastgolv, linoleumgolv, textilmatta eller betong/sten så vet vi vilken städmaskin som funkar bäst. Kolla in våra tips nedan!

Välj rätt rengöringsmedel till skurmaskin för kontorsgolv i linoleum, plast & sten

Det positiva med både golv i sten, plast och linoleum dess otroliga tålighet vilket är bra för ytor som får utstå mycket påfrestningar, exempelvis kontorslokaler. Det kan vara allt från skor som trampar på ytan eller andra saker som sliter på underlaget. En skurmaskin rengör dessa golv snabbt och effektivt med noggrann precision. Det finns skurmaskiner i varierande storlekar för att fungera på både mindre och större arbetsplatser, samt att du kan välja om du vill ha en gå-bakom eller åkbar städmaskin. Hos ACM hittar du ett stort utbud av städmaskiner för professionell lokalvård som rengör alla ytor, oavsett stora, medelstora eller små. Med smidig och lätt manövrering kommer skur-städutrustningen åt de mest trånga utrymmena och lämnar golven torra och rena utan större ansträngning. Kolla in vårt utbud av skurmaskiner här!

Tips! Viktigt att tänka på när du ska skura är att välja rätt rengöringsmedel, annars kan golvrengöringen resultera i att underlaget istället skadas. Här hittar du ACM:s utbud av effektiva rengöringsmedel, och tveka inte att kontakta oss om du är osäker på vilken rengöring du bör välja.

Undvik att skada golvet när du skurar genom att välja rätt rengöringsmedel
En textilmatta ger en ombonad och härlig känsla, samtidigt som den dämpar ljudnivån på kontoret.

Funktionell maskin för mattvätt till kontorslokal med textilmatta

Ja, en textilmatta är fantastiskt för både ögat och akustiken på arbetsplatsen. Den ger en ombonad och härlig känsla, samtidigt som den dämpar ljudnivån på ett bra sätt. Däremot är kanske inte en heltäckningsmatta eller textilplattor det enklaste golvet att rengöra. Allt ifrån att ta bort kaffefläck till märken från skitiga och leriga skor kan vara en utmaning. Men oroa dig inte! Med en effektiv mattvårdsmaskin är jobbet gjort på nolltid och din matta på kontoret blir som ny igen. Hos ACM hittar du användarvänliga maskiner för att rengöra stora ytor med matta snabbt och enkelt. Våra städmaskiner tar bort vardagligt smuts och damm utan krångel. Klicka här för att läsa mer och se vårt sortiment av städmaskiner.

Dammsugare för regelbunden kontorsstädning

Oavsett golvtyp är den regelbundna rengöringen på kontoret a och o. En effektiv dammsugare är därför det perfekta hjälpmedlet för att hålla arbetsplatsen ren och fräsch. Om du väljer att köpa en ineffektiv och billig dammsugare leder det ofta till att golvrengöringen i slutändan både blir dyrare och svårare än nödvändigt.

Genom att investera i en högkvalitativ dammsugare vet du att du får en maskin som håller länge och gör det den ska göra, nämligen att göra rent! Dammsugningen blir enklare och ditt kontor kan städas utan krångel. ACM:s dammsugare ligger i framkant på marknaden och håller mycket hög kvalitet. Med vårt breda utbud av maskiner, personalens expertis och 5 års garanti ser vi till att du får den perfekta städutrustningen för just dig och din lokal. Klicka här för att komma till våra effektiva och hållbara dammsugare.

En effektiv dammsugare är därför det perfekta hjälpmedlet för att hålla arbetsplatsen ren och fräsch
Effektiv städutrustning för en ren arbetsmiljö

American Cleaning Machines – din effektiva städutrustning med gratis frakt

Med bra städmaskiner ser du inte bara till att hålla kontoret rent och fräscht, utan du investerar också i en mer effektiv och således mer miljövänlig rengöring av lokalen. Låt American Cleaning Machines hjälpa dig på vägen till en ren arbetsplats med gratis leverans av våra prisvärda städmaskiner för proffs. Du är varmt välkommen att kontakta oss här om du har några frågor eller funderingar om våra produkter eller service.