Så väljer du rätt skurmaskin för professionell användning i din lokal

Hem 9 Tips & Råd om städmaskiner och skurmaskiner 9 Så väljer du rätt skurmaskin för professionell användning i din lokal
Att välja rätt städmaskin för rengöring av lokaler kan vara en riktig djungel, och vilken skurmaskin du bör investera i beror på en rad olika faktorer. Några saker att ha i åtanke innan du införskaffar skurmaskiner är exempelvis:

  • Hur stora ytor som ska städas och om det är mycket inredning eller saker på golvet. En stor åkbar skurmaskin är utmärkt eftersom effektiviteten och tidsåtgången är svårslagen. Om det är stora öppna lokaler som ska städas är detta alltså det absolut bästa alternativet. Är det ett fåtal trånga ytor i lokalen är det optimalt att komplettera med mindre städmaskiner eller städredskap.
  • Vilket golvtyp är det som ska städas? Betonggolv, cement, plastgolv, linoleumgolv, klinker, trägolv med mera kräver alla olika slags omsorg. Rådfråga gärna experter för att ta reda på vad som passar bäst till just ditt golv.
  • Förvaring av skurmaskinen. Se till så du även har plats att förvara städmaskinen. En del skurmaskiner kan ta upp en del plats så det kan vara till din fördel att ha rett ut detta redan från början.

Ska du införskaffa en skurmaskin för rengöring av lokal? Nedan hittar du våra bästa tips och de mest optimala skurmaskinerna för just dig!

Effektiv rengöring av golv med en städmasin med roterande borste
Med en skurmaskin av hög kvalitet blir städningen av er lokal enklare.

Åkbar skurmaskin för lager, industrilokal, köpcentrum & flygplats

Som vi nämnde tidigare är en åkbar skurmaskin det absolut mest effektiva alternativet på marknaden. I en industrilokal, flygplats, på ett köpcentrum, lager, eller annat utrymme med stora öppna och glest möblerade ytor är denna maskin det självklara valet. Våra åkbara skurmaskiner från American Cleaning Machines underlättar städningen och gör att jobbet blir klart snabbare. De är dessutom extremt manövrerbara på trånga ytor samt enkla att sköta och serva.

Lösningen med en skurmaskin som man sitter och åker på är såklart även otroligt komfortabelt och instrumentpanelen ger föraren en enkel överblick över alla städmoment. Om du väljer att investera i en åkbar skurmaskin med självdosering ser maskinen även till att alltid dosera rätt så du slipper spill och överdosering, vilket också gör det enklare att budgetera kostnaderna. Spara både tid och pengar med en åkbar skurmaskin från ACM!

Städmaskin – Gå bakom skurmaskin för butik, bilhall, verkstad m.m.

Våra gå bakom skurmaskiner från American Cleaning Machines är framtagna för flexibel och snabb rengöring av små till medelstora lokaler. Dessa fungerar utmärkt till välbesökta utrymmen med mycket inredning som exempelvis butik, bilhall, verkstad, hotell, restaurang och matbutik som alla kräver effektiv städning för att hålla bra hygien. De flesta av våra gå-bakom skurmaskiner rengör alla sorters golvytor och med dess kompakta mått är de lättmanövrerade. För att göra det enklare att hålla ner kostnaderna har en del maskiner även kemdosering med ett doseringssystem som ser till att spill och överdosering elimineras.

Skurmaskin golv – Gå maskin ECO för kontor från ACM

Våra mest flexibla gå-bakom skurmaskiner Eco430SR och Eco430B lämpar sig utmärkt till ytor med mycket möbler, exempelvis kontor. En kombiskurmaskin är perfekt för små och medelstora lokaler där du vill få ett skinande golv på nolltid. En liten och smidig städmaskin är enkel att manövrera och erhåller ergonomiska lösningar för föraren samtidigt som den får jobbet gjort snabbt och effektivt. Att den dessutom är batteridriven med inbyggd laddare gör att du slipper strul med långa sladdar och eluttag.

En städmaskin gör rengöringen mer effektiv
Skinande rent golv efter städning med skurmaskin

ACM – Din städbutik med effektiva professionella städmaskiner

American Cleaning Machines är det självklara valet när du ska investera i en professionell skurmaskin till lokaler. Som ett av de marknadsledande företagen av städmaskiner kan våra experter garantera bästa möjliga service och hjälp till våra kunder. Med lång erfarenhet och över 200 modeller av städmaskiner såsom sopmaskin, mattvård maskin, golvvårdsmaskin, skurmaskin, dammsugare, och mycket mer, vet vi vad som blir bäst för dig och din lokal. Vi erbjuder även tillbehör och reservdelar och byter in alla gamla maskiner oavsett märke. ACM har dessutom stora seriösa partners för att möjliggöra en skräddarsydd finansiering som passar just er. Läs mer om detta här.

Vårt företag erbjuder 5 års garanti, gratis leverans av städmaskin och utbildning på plats, samt rikstäckande service för bästa möjliga lösning för våra kunder. Kontakta oss här om du har några frågor eller funderingar, eller ring oss för att boka en demonstration!