Tips! Så här tar du hand om din heltäckningsmatta

Hem 9 Tips & Råd om städmaskiner och skurmaskiner 9 Tips! Så här tar du hand om din heltäckningsmatta

Har du en heltäckningsmatta på arbetsplatsen? Då är det viktigt att rengöra den på rätt sätt för att bibehålla en ren och hälsosam miljö. Mattor samlar nämligen dagligen upp damm, smuts och andra partiklar som kan vara skadliga för hälsan om det inte tas bort regelbundet. Genom kontinuerligt underhåll av mattan ser du därför till att den håller sig fräsch och undviker att skador uppstår på tyget, något som både är bra för hälsan och mattans livslängd. Se våra bästa tips för mattvård nedan!

Dammsugare för regelbunden städning & hälsosam luftkvalitet i lokal

Steg ett är såklart att dammsuga mattan. Genom regelbunden dammsugning håller du löst damm och smuts borta från ytan. Detta ska helst göras varje vecka för att bevara en hälsosam miljö för anställda och andra som vistas i lokalen. En matta som inte rengjorts på länge kan dessutom vara en grogrund för allergener och andra skadliga partiklar som försämrar luftkvaliteten inomhus, vilket du undviker med kontinuerlig rengöring. Hos American Cleaning Machines hittar du förstklassiga kontorsdammsugare som klarar av de allra tuffaste miljöerna. Våra kraftfulla dammsugare hjälper dig städa både stora och mindre ytor snabbt och effektivt utan att störa med högt oljud. Läs mer här och kolla in våra dammsugare redan idag!

Dammsug mattan regelbundet för att få bort damm och annan ytlig smuts
Rengör en heltäckningsmatta med en effektiv mattvårdsmaskin

Mattvårdsmaskin – Förläng livslängd på mattan med egen mattvätt

Om heltäckningsmattan har envisa fläckar kan däremot andra rengöringsmetoder behövas, då är en mattvårdsmaskin ett utmärkt val. Genom att använda en maskin för mattvård kan du rengöra mattor på ett effektivt sätt och ta bort smuts och fläckar som annars kan vara svåra att göra rent. Det är en snabb och enkel metod som håller dina mattor i gott skick och ser till att de bevaras längre. Vi vet att en dyr ångtvätt eller kemtvätt är något man helst inte vill behöva göra allt för ofta. Därför är det perfekt att kunna underhålla mattan själv för att bevara dess skönhet och funktion. Du får alltså en egen effektiv mattvätt som inte bara underlättar rengörandet, maskinen gör även att du sparar både tid och pengar.

American Cleaning Machines har mattvårdsmaskiner designade för att både vara användarvänliga, samt tillhandahålla en snabb och effektiv rengöring. Genom att regelbundet rengöra dina mattor förlänger du livslängden och minskar behovet av att köpa en ny för ofta. Kolla in vårt utbud av mattvårdsmaskiner här.

ACM – Din leverantör av maskiner för professionell städning

Som en utav de marknadsledande företagen när det gäller städmaskiner för professionellt bruk kan American Cleaning Machines erbjuda över 200 städmaskiner av toppklass för dig och ditt företag. Vårt företag förser hela Norden med reservdelar, tillbehör och prisvärda städmaskiner med 5 års garanti och rikstäckande service. Hos oss hittar du allt från sopmaskin, skurmaskin, golvvårdsmaskin, mattvårdsmaskin och mycket mer. Självklart ingår gratis leverans och utbildning på plats.

Se hela vårt utbud av städmaskiner och tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar!

American Cleaning machine är din leverantör av professionella mattvårdsmaskiner och städmaskiner