Städmaskiner Borås

Hem 9 Städmaskiner 9 Städmaskiner Borås

American Cleaning Machines har över 30 års erfarenhet inom försäljning och uthyrning / leasing av industriella städmaskiner i Borås, samt till vår stora kundbas över hela Sverige. Vår förmåga att förse en mängd olika branscher med högeffektiva städmaskiner och förmånliga serviceavtal har lett till en lång och framgångsrik arbetsrelation med våra kunder.

På American Cleaning Machines är vi övertygade om att vår fortsatta framgång främst kommer att bero på vår egen förmåga att erbjuda förstklassig service och lösningar som möter de exakta behoven hos våra kunder. Med 120 anställda medarbetare och en rikstäckande verksamhet med tusentals nöjda kunder över hela Sverige är vi ett tryggt val för alla företag som söker en fullservicepartner inom städmaskiner i Borås med omnejd.

Stort sortiment med över 200 olika modeller av städmaskiner

Det är enkelt att både köpa och hyra / leasa städmaskiner i Borås av oss. Kontakta oss gärna på 08-35 72 20 så hjälper vi dig. Vi tillhandahåller skurmaskiner, sopmaskiner, polermaskiner / golvpoleringsmaskiner, golvvårdsmaskiner, singelskurmaskiner, mattvårdsmaskiner, industridammsugare / grovdammsugare och moppmopeder, samt alla nödvändiga tillbehör och reservdelar. Vi erbjuder även 5 års garanti, kostnadsfria leveranser, rikstäckande service och utbildning på plats för alla våra kunder.

Som kund hos American Cleaning Machines kommer ni alltid att ha en pålitlig samarbetspartner för alla era städmaskinsbehov. Vi välkomnar dig att ta kontakt med oss och ser fram emot att få presentera vårt förmånliga erbjudande mer i detalj för dig.

Handla tryggt! American Cleanings prisvärda städmaskiner & golvrengöringsmaskiner innebär hög kvalitet och driftsäkerhet samt inte mindre än 5 års garanti på våra över 200 modeller av golv- och mattvårdsmaskiner.