Städmaskiner Falun

Hem 9 Städmaskiner 9 Städmaskiner Falun

American Cleaning Machines har betjänat den svenska marknaden och Falun med högeffektiva städmaskiner ända sedan i början av 90-talet. Låt vår erfarenhet och expertis vägleda er till ett klokt beslut. Med ett produktsortiment som inkluderar totalt över 200 olika modeller av prisvärda och högeffektiva golvvårds- och städmaskiner i Falun så har vi otvivelaktigt städmaskiner som passar perfekt för er verksamhet. 

Visar 109–120 av 142 resultat

Som en professionell leverantör av städmaskiner i Falun tar vi hänsyn till alla olika slags faktorer som exempelvis era städbehov och budget, etc. Detta i kombination med att vi erbjuder en helhetslösning där vi kan hjälpa er med allt från reparationer, service, reservdelar, expertråd och städmaskinsutbildningar innebär att ni är i tryggt sällskap om ni väljer oss som er fullservicepartner för städmaskiner.

Sammanfattningsvis kan vi erbjuda er verksamhet i Falun de följande fördelarna:

  • 200 olika slags modeller av städmaskiner för uthyrning / leasing och försäljning i Falun – vi har en städmaskin för alla olika slags behov. I vårt utbud kan du hitta sopmaskiner, skurmaskiner, mattvårdsmaskiner, golvvårdsmaskiner, singelskurmaskiner, polermaskiner / golvpoleringsmaskiner, industridammsugare / grovdammsugare och moppmopeder.

     

  • 5-års garanti på alla städ- och golvrengöringsmaskiner. Vid behov så servar vi och reparerar era städmaskiner de fem första åren från undertecknat avtalsdatum.

     

  • Kostnadsfri leverans och utbildning på plats hos er i Falun. Vi säkerställer att städmaskinen levereras direkt till er adress i Falun. Därefter kommer en av våra experter att utbilda er i hur städmaskinen fungerar.

     

  • En helhetslösning för städmaskiner i Falun – Med oss som partner så har ni en fullservicepartner som ni kan vända er till varje gång som ni är i behov av exempelvis städmaskinsservice, reparationer, reservdelar eller expertrådgivning. Vi har alltid en lösning eftersom vi förstår era behov.

Avslutningsvis så välkomnar vi er att ta kontakt med oss så att vi får chansen att presentera vårt erbjudande mer detaljerat för er. Faktum är att med 1000-tals nöjda kunder och totalt 120 medarbetare i Sverige så är sannolikheten väldigt stor att även ni kommer att bli helt nöjda.

Handla tryggt! American Cleanings prisvärda städmaskiner innebär hög kvalitet och driftsäkerhet samt inte mindre än 5 års garanti på våra över 200 modeller av golv- och mattvårdsmaskiner.