Städmaskiner Halmstad

Hem 9 Städmaskiner 9 Städmaskiner Halmstad

Välkommen till American Cleaning Machines! Vi är din bästa källa för högeffektiva golvrengörings- och städmaskiner i Halmstad med omnejd! Om er verksamhet är i behov av exempelvis sopmaskiner, skurmaskiner, polermaskiner, golvpoleringsmaskiner, singelskurmaskiner, golvvårdsmaskiner, mattvårdsmaskiner, moppmopeder eller industridammsugare / grovdammsugare då har du absolut kommit till rätt plats!

Visar 13–24 av 142 resultat

Vi har städmaskiner för varje golvrengöringsjobb och i princip varje budget. Med ett produktsortiment som inkluderar över 200 olika slags modeller av städmaskiner så är vi definitivt ett klokt val för alla verksamheter som söker en fullservicepartner inom städmaskiner i Halmstad med omnejd. Oavsett om du behöver reparera en städmaskin, eller om du vill köpa eller hyra / leasa en städmaskin av oss så kan vi hjälpa dig.

Varför American Cleaning Machines?

 • 5 års produktgaranti på alla städmaskiner som vi hyr ut / leasing och säljer i Halmstad.

   

 • Fullt utbildade experter. Alla våra servicetekniker är sanna produktexperter vilket garanterar bästa möjliga servicenivå.

   

 • Kostnadsfri utbildning på ert företag i Halmstad. Vi besöker ert företag och genomför en utbildning där ni kommer lära er exakt hur städmaskinerna fungerar.

   

 • Över 30 års erfarenhet av försäljning, uthyrning / leasing, reparationer och service av städmaskiner i Halmstad.

   

 • 120 anställda medarbetare & 1000-tals nöjda kunder över hela Sverige. Detta är förmodligen det bästa beviset på att vi ligger på absolut högsta nivå inom vår bransch.

Om ni är trötta på att ha att göra med leverantörer som enbart är intresserade av era pengar, kontakta oss på American Cleaning Machines redan idag. Vi bryr oss om våra kunder på riktigt, då vi förstår att detta säkerställer vår egen framgång.

När du kontaktar oss kan vi gå igenom alla olika alternativ för att hitta en lösning som samspelar perfekt för er verksamhet. För mer information om vårt erbjudande inom städmaskiner i Halmstad, varmt välkommen att kontakta oss!

 

Handla tryggt! American Cleanings prisvärda städmaskiner innebär hög kvalitet och driftsäkerhet samt inte mindre än 5 års garanti på våra över 200 modeller av golv- och mattvårdsmaskiner.