Bästa rengöringsmedlet för städmaskiner

Hem 9 Tips & Råd om städmaskiner och skurmaskiner 9 Bästa rengöringsmedlet för städmaskiner

Det finns en sak som är säker för dig som jobbar med städ och underhåll av underlag som sten eller kakel – rengöring är av högsta vikt och du behöver ett rengöringsmedel som får jobbet gjort. Annars är det lätt att saker som tuggummin och andra svårstädade föremål fastnar och blir kvar. För att kunna effektivisera arbetet och tillåta maskinen att göra sitt jobb behöver rengöringsmedlet passa syftet. Därför har vi samlat våra två bästa alternativ för dig inom städ- och renhållningsindustrin som behöver ett professionellt alternativ till vanliga rengöringsmedel.

Grovrent – rengöringsmedel för kombimaskiner och högtryckstvättar

Grovrent är det professionella rengöringsmedlet som används vid svår smuts på golv, väggar och andra ytor som tål vatten. Medlet är lågskummande och speciellt anpassat för användning i kombimaskiner och högtryckstvättar. Grovrent möter kraven på städmedel för maskiner utformade för behoven hos de industriella, kommersiella städmaskinerna som används inom städindustrin. Det är effektivt, säkert och kompatibelt med städmaskinernas teknik och kan därmed leverera högkvalitativa rengöringsresultat.

Industrirent – för rengöring av verkstads- och industrigolv

Industrirent är ett starkt alkaliskt medel med aluminiumskydd som tar bort svår smuts vid rengöring av till exempel verkstads- och industrigolv. Medlet är extra effektivt mot sot, smuts, fett och oljor och går att använda i såväl skurmaskiner som i en hink med golvmopp. I garage och verkstäder där stora mängder av oljor används kan det vara speciellt bra med ett medel som kan hjälpa dig att ta bort fläckar som uppstår på ett så effektivt sätt som möjligt.

Skurmaskin med rätt rengöringsmedel

Med rätt rengöringsmedel har du förutsättningarna för att utföra ett professionellt arbete med önskat resultat. Du behöver då ha skur- och städmaskiner som passar dina behov och som lever upp till förväntningarna. Här är några tips på skurmaskiner som passar perfekt med dessa professionella rengöringsmedlen.

Skurmaskin Midi 45B

En kompakt kombiskurmaskin med utmärkt rengöringsresultat och en specialdesignad sugskrapa för optimal vattenupptagning utan att lämna smutsiga ränder. Perfekt för rengöring av mindre och medelstora ytor, såsom mindre lagerlokaler, butiker, kontorsutrymmen, bilhallar och bilverkstäder. 

 

 

Skurmaskin ACM 55 Giampy

Den optimala maskinen för att snabbt och effektivt rengöra medelstora ytor. Den är kompakt, snabb och har både fram- och backdrift. Med imponerande prestanda har den en stor tankkapacitet på 50 liter för rent vatten och 59 liter för smutsvatten.

Sop- och skurmaskin ACM SMILE 75SS

Ett utmärkt alternativ för dig som vill ha både sop- och skurmöjligheter i din städmaskin. ACM Smile 75SS är utrustad med två framåtriktade sidoborstar för att nå svåråtkomliga hörn och kanter med precision. ACM Smile är en kompakt åkbar maskin för både sopning och skurning, som trots sin storlek presterar som en större maskin. ACM Smile imponerar med en skurbredd på 75 cm och har stora tankar för både rent och smutsvatten, med en kapacitet på 125 respektive 130 liter.

Om du behöver hjälp eller har några frågor kring produkterna, tveka inte att nå ut till våra erfarna produktexperter på telefonnummer 08-35 72 20. De är redo att vägleda dig och säkerställa att du hittar den perfekta dammsugaren som matchar dina specifika behov och önskemål.