Kombimaskin bäst i test! Hitta en sop- & skurmaskin som håller måttet

Hem 9 Tips & Råd om städmaskiner och skurmaskiner 9 Kombimaskin bäst i test! Hitta en sop- & skurmaskin som håller måttet

Är du ute efter en kraftfull och effektiv städmaskin till kommersiella ytor? Då har du kommit helt rätt! En kombimaskin för sopning och skurning är utformad för att leverera enastående prestanda och effektivitet, vilket gör det till ett oumbärligt verktyg för rengöring av allt ifrån lagerlokaler och stora butiker, till hotell, restaurang och industriella faciliteter. Med fokus på prestanda, hållbarhet och användarvänlighet kan du vara säker på att American Cleaning Machines levererar optimala städmaskiner som möter de krävande rengöringsbehoven på alla möjliga olika typer av golv. Men vilken kombinerad sopmaskin och skurmaskin passar egentligen bäst till min lokal? Kolla in vilka kombimaskiner som fått bäst i test 2023 nedan!

ACM 115SS – En kraftfull & effektiv städmaskin för stora ytor

American Cleaning Machines 115SS representerar en ny standard för kraftfulla sop- och skurmaskiner. Den robusta konstruktionen säkerställer att maskinen levererar pålitlig prestanda över lång tid, vilket minimerar kostnaderna för underhåll och reparation. Med en imponerande motor och högeffektiva borstar passar denna åkbara kombimaskin utmärkt för stora ytor och tar smidigt bort den mest envisa smutsen från olika golvtyper. Den går dessutom att köra dygnet runt tack vare det smidiga systemet för batteribyte, samt att du slipper manuell soptömning eftersom det kan göras direkt i containern. Trots en robust design får du ändå optimal sopning och rengöring av kanter och hörn med dess smidiga utstickande borstar.

Åkbar städmaskin kombinerad åkbar sop- och skurmaskin ACM 115SS
Åkbar Sop- & Skurmaskin ACM125

ACM 125SS – Ergonomisk kombimaskin för långa arbetspass i stor lokal

Den åkbara kombimaskinen 125SS representerar även den en perfekt sammansättning av kraft och precision. Den klarar av att arbeta på stora ytor, men tack vare dess anpassningsbara borstar och rengöringsinställningar, samt enkla manövrering, kommer den även åt trånga utrymmen vilket gör det till ett mångsidigt val för alla möjliga olika städbehov. Städmaskinen AMC 125SS har en V-formad sugskrapa som gör att den inte lämnar något vattensläp efter sig, och eftersom all städning sker med vatten innebär det att maskinen inte heller dammar. Dessutom är dess användarvänlighet och ergonomiska design perfekt för att säkerställa att städpersonal kan arbeta effektivt och bekvämt under längre tidsperioder.

ACM 50 Giampy – Enkel gå-bakom städmaskin för noggrann rengöring

Om du är ute efter en gå-bakom städmaskin av toppklass har American Cleaning Machines precis det du söker. Vår 50 Giampy kombimaskin utmärker sig med sin redialteknik och överlägsna manövrerbarhet och effektivitet. Den kommer med både fram- och backreglage samt justerbart handtag för ergonomisk användning. Kombinationen av enkelheten med en gå-bakom-maskin och kraften hos en professionell rengöringsmaskin gör den perfekt till mindre lokaler och ytor som kräver noggrann och effektiv rengöring. Trots en kompakt design gör de anpassningsbara funktionerna 50 Giampy till ett utmärkt val för allt ifrån mer omfattande till begränsade städbehov, och dess robusta konstruktion garanterar pålitlig prestanda över tiden.

Gå bakom Skurmaskiner ACM 50 Giampy
Åkbar sop- och skurmaskin ECO70SS

ACM ECO70SS – Miljövänlig åkbar kombimaskin för trånga utrymmen

Vill du ha en liten och smidig kombimaskin, men som ändå är åkbar? Då är städmaskinen ECO70SS en annan stjärna i American Cleaning Machines sortiment. Med fokus på energieffektivitet och miljöhänsyn är denna maskin designad för att ge enastående rengöringsprestanda samtidigt som den minimerar påverkan på miljön. Dessutom är dess kompakta och lätta design perfekt för mindre och trånga utrymmen där manövrerbarhet är avgörande, men ansträngningen är också minimal eftersom maskinen gör alla rengöringsfunktioner i ett och samma tryck – så det är bara att åka med! ECO70SS erbjuder alltså en kostnadseffektiv och ergonomisk lösning för olika verksamheter, men minskar även den totala miljöpåverkan på samma gång.

ACM städmaskiner för professionell rengöring

När det kommer till professionell rengöring är American Cleaning Machines ditt självklara val. Med vår långa erfarenhet har vi etablerat oss som ett ledande företag inom branschen och tillhandahåller ett omfattande sortiment av högkvalitativa städmaskiner av alla dess slag. Oavsett om du är ute efter en kombimaskin, skurmaskin, sopmaskin, en maskin för mattvätt, industridammsugare, eller någon annan städmaskin har vi precis det du söker. Vårt företag är din pålitliga partner och våra kombimaskiner för sopning och skurning representerar den senaste teknologin inom städutrustning för att du ska få en så effektiv rengöring som möjligt. Hos oss får du alltid 5 års garanti, rikstäckande service och gratis utbildning på plats.

Kolla in vårt utbud av städmaskiner här, och tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar!

Hos American Cleaning Machines hittar du professionella kombimaskiner för sopning och skurning  som är bäst i test