Städmaskiner Stockholm

Hem 9 Städmaskiner 9 Städmaskiner Stockholm

I mer än 30 år har American Cleaning Machines AB salufört och hyrt ut / leasat industriella städmaskiner i Stockholm. I vårt sortiment hittar du över 200 olika modeller – allt från olika slags sopmaskiner, mattvårdsmaskiner och skurmaskiner till singelskurmaskiner, golvvårdsmaskiner, polermaskiner / golvpoleringsmaskiner, dammsugare, industridammsugare / grovdammsugare och moppmopeder.

Visar 85–96 av 142 resultat

Med en väletablerad verksamhet i Stockholm och totalt över 120 anställda medarbetare på riksnivå kan du känna dig fullkomligt trygg med att vi erbjuder både produkter och tjänster i absolut toppklass. Samtliga medarbetare hos oss är välutbildade och jobbar hårt för att göra American Cleaning Machines AB till ett självklart val för dem som är intresserade av att köpa eller hyra / leasa städmaskiner i Stockholm. En annan trygghetsfaktor är att vi redan har hundratals nöjda kunder i Stockholm som referensmärke.

Här följer några avgörande fördelar med oss på American Cleaning Machines AB:

 • Kostnadsfri leverans, rikstäckande service och utbildning på plats när du köper städmaskiner av oss. Oavsett om du befinner dig i Stockholm eller på någon annan ort i Sverige erbjuder vi professionell service samt gratis leverans och utbildning på plats för alla våra kunder.

   

 • Det är snabbt och enkelt att komma igång. Samtliga städmaskiner hos American Cleaning Machines AB levereras kompletta och körklara med alla nödvändiga tillbehör.

   

 • Vi har över 200 olika modeller av städmaskiner för försäljning & uthyrning / hyrköp i Stockholm. Oavsett om du letar du efter skurmaskiner, mattvårdsmaskiner, sopmaskiner, golvvårdsmaskiner, singelskurmaskiner, grovdammsugare (industridammsugare), moppmopeder eller golvpoleringsmaskiner (polermaskiner) kan vi säkerställa att vi har den perfekta städmaskinen för din specifika verksamhet.

   

 • Fem års garanti på samtliga städmaskiner, samt reparationer och service. Vi erbjuder alltid fem års garanti på alla våra produkter och vi tillhandahåller även förstklassiga reparationer och service efter att garantitiden har löpt ut.

   

 • Över 30 års erfarenhet. American Cleaning Machines AB grundades under tidigt 90-tal vilket innebär att vi har mer än 30 års erfarenhet inom service, reparationer, försäljning och uthyrning / leasing av städmaskiner i Stockholm med omnejd.

   

 • Ett marknadsledande företag. I Sverige är American Cleaning Machines AB otvivelaktigt en ledande aktör inom städmaskiner för professionellt bruk, med tusentals nöjda kunder. Faktum är att våra städmaskiner för närvarande är i drift hos i praktiskt taget varje större företag i Sverige.