Så väljer du rätt sopmaskin utomhus

Hem 9 Tips & Råd om städmaskiner och skurmaskiner 9 Så väljer du rätt sopmaskin utomhus

Behöver du sopa stora ytor som parkeringsplatser, skolgårdar eller byggarbetsplatser och är trött på att slita med sopkvasten för hand? Då har du kommit rätt! En sopmaskin underlättar inte bara arbetet med sopning av större ytor, det gör också sopningen lite roligare! 

Sopmaskiner finns i många olika varianter och passar för många olika verksamheter, men att veta vilken sopmaskin du ska ha kan kännas svårt. Här guidar vi dig därför igenom olika modeller och storlekar och reder ut när den ena är bättre än den andra så att du kan hitta en sopmaskin som passar just dig!

Sopmaskin utomhus – jämförelse av olika modeller

Oavsett om du letar efter en liten gå bakom sopmaskin eller en större åkbar sopmaskin har vi på American Cleaning Machines något för dig! Sopmaskiner kommer i många olika modeller och storlekar som en sopmaskin du går bakom eller en sopmaskin som är åkbar. Men vilken passar egentligen bäst för din verksamhet? Fortsätt läsa så går vi igenom och jämför olika modeller så att du kan hitta en som passar dina behov!

Hyr en effektiv sopmaskin för rengöring utomhus
Med en gå-bakom sopmaskin kan du effektivt rengöra gångvägar och andra ytor utomhus

Gå bakom sopmaskin

Gå bakom sopmaskiner är praktiska städmaskiner som underlättar rengöringen av medelstora till stora ytor utomhus med minimal ansträngning. En gå bakom sopmaskin manövreras och styrs av dig som går bakom maskinen och är perfekt för mindre områden där en åkbar sopmaskin är för stor eller otymplig. Sopmaskinerna är utrustade med roterande borstar som smidigt och enkelt samlar upp smuts och damm från utomhusytor och hjälper till att hålla miljöer som bensinstationer, trottoarer och andra utomhusmiljöer rena. 

Letar du efter en sopmaskin för rengöring av mindre ytor? ACM HS65 är en liten sopmaskin som är enkel att manövrera och som med sin kompakta design kommer åt att sopa längs väggar och i hörn. Med en handsopmaskin slipper du slita med en sopkvast och gör sopningsarbetet mellan fem och sju gånger snabbare.

Ska du sopa rent större ytor som skolgårdar eller parker? Då är sopmaskin ACM 700XTS modellen för dig! Med både borste för kantsopning, en stor sopbehållare, dammfilter för dammfri sopning och val mellan batteri- eller bensindrift är detta sopmaskinen som gör jobbet både lättare och lite roligare. Våra gå bakom sopmaskiner är perfekta för dig som vill uppnå perfekta resultat varje gång!

Åkbar sopmaskin

Åkbara sopmaskiner är effektiva städmaskiner som underlättar städningen och sopningen av stora ytor utomhus. Med roterande borstar samlar sopmaskinerna effektivt upp allt från smuts och skräp som papper och plast till sten och metallbitar. Dessutom är våra åkbara sopmaskiner utrustade med ett kraftfullt sug- och filtersystem som samlar upp det fina dammet och lämnar ytorna rena och dammfria. En sopmaskin som är åkbar är användbar för många olika typer av arbeten. Oavsett om du behöver sopa en parkering, industri, ett lager eller garage är en sopmaskin ett effektivt hjälpmedel som underlättar arbetet och minskar den fysiska ansträngningen. 

Åkbara sopmaskiner finns i olika storlekar och modeller för både inomhus- och utomhusbruk. För dig som vill ha en åkbar sopmaskin som lämnar ett helt dammfritt resultat är ACM 1150 den optimala sopmaskinen som med sina dubbla borstar har en fantastisk sopförmåga och skapar trevliga utomhusmiljöer.  

Hyr en åkbar sopmaskin från American Cleaning machines
Rengör pargering och parkeringshus smidigt med en sopmaskin

För dig som vill komma åt smutsen även på svåråtkomliga ytor är sopmaskin AMC X3 det rätta valet. Sopmaskinen är nämligen designad med en smidig sidoborste som gör det enkelt att komma åt att sopa längs väggar och hörn utan att behöva använda en sopkvast.

Vill du slippa manuellt arbete med att behöva tömma sopbehållaren när du har sopat klart? Den åkbara sopmaskinen ACM135B är anpassad för högtömning så att du enkelt och smidigt kan tömma behållaren direkt i en 145 cm hög container utan att behöva kliva av maskinen. 

Är du fortfarande osäker på vilken sopmaskin som passar dig bäst? Hör av dig till oss med dina frågor eller boka en demonstration i någon av våra fysiska butiker så hjälper vi dig hitta rätt sopmaskin – åkbar eller gå-bakom!

Sopmaskin för grus

När du vill bli av med grus och sten från större utomhusytor är en sopmaskin det perfekta hjälpmedlet. Sopsugmaskin ACM 135D är en åkbar sopmaskin som snabbt och effektivt samlar upp gruset utan att damma. Vare sig du vill bli av med grus på en byggarbetsplats, ett industriområde, vägar och trottoarer eller på en parkeringsplats ser denna sopmaskin till att skapa grusfria utomhusmiljöer får både ökad säkerhet och trivsel.

Sopa enkelt upp grus och annat slräp från väg och parkering med en sopmaskin
Rengör mindre ytor utomhus med en handsopmaskin

Hyra sopmaskin – effektivisera städningen utomhus

Att köpa en ny sopmaskin är en stor investering och kan kännas kostsamt. Därför kan du hos oss på American Cleaning Machines hyra din sopmaskin! Vi erbjuder leasing av sopmaskiner där du enkelt kan byta din utrustning och göra tillägg under hela leasingperioden. 

Oavsett om du behöver en gå bakom sopmaskin eller en åkbar kan du hyra sopmaskin för utomhusbruk hos oss. Vi hjälper dig även självklart att välja en sopmaskin som passar för just din verksamhet och dina behov. Kolla in vårt utbud av sopmaskiner och kontakta oss för att hyra sopmaskin!