Städmaskiner Jönköping

Hem 9 Städmaskiner 9 Städmaskiner Jönköping

American Cleaning Machines är pålitliga leverantörer av förstklassiga industriella städmaskiner i Jönköping med omnejd. Faktum är att ända sedan början av 90-talet har våra kunder kunnat förlita sig på att vi alltid levererar städmaskiner, service och kundsupport på absolut högsta nivå. Du kan både köpa och hyra / hyrköpa städmaskiner i Jönköping av oss. Vi erbjuder väldigt förmånliga leasinglösningar.

Varför bör du överväga American Cleaning Machines när du ska köpa eller hyra / leasa städmaskiner i Jönköping?

 • Över 200 olika modeller av högkvalitativa städmaskiner till mycket bra priser. Varmt välkommen att utforska vårt produktsortiment av polermaskiner för golv / golvpoleringsmaskiner, sopmaskiner, skurmaskiner, golvvårdsmaskiner, singelskurmaskiner, mattvårdsmaskiner, moppmopeder, dammsugare och industridammsugare / grovdammsugare.

   

 • Över 120 anställda medarbetare och mer än 30 års erfarenhet av att sälja, reparera, serva och inom leasing av städmaskiner i Jönköping med omnejd.

   

 • Rikstäckande verksamhet – vi saluför, leasar och servar städmaskiner i Jönköping och över hela Sverige. Oavsett var din verksamhet är belägen kan du alltid lita på oss för att få professionell support och service.

   

 • 5 års garanti och förmånliga serviceavtal.

   

 • Komplett sortiment av reservdelar och tillbehör.

   

 • Rikstäckande leverans, service och utbildning på plats för alla våra kunder.

Har du några frågor om vårt sortiment av städmaskiner i Jönköping?

Ring gärna till oss på 08-35 72 20 eller nå oss via mejl på kundservice@acmab.se. Våra vänliga medarbetare kan svara på dina frågor och även hjälpa dig att välja städmaskiner som går i linje med era behov och önskemål.

Handla tryggt! American Cleanings prisvärda städmaskiner innebär hög kvalitet och driftsäkerhet samt inte mindre än 5 års garanti på våra över 200 modeller av golv- och mattvårdsmaskiner.